cucuk dexa

Sapa penah kena cucuk dexa????

25 Balas

Sya pernah rasa.. Time detect baby premature.. Sya kena time 29weeks.. Alhamdulillah baby lahir sihat ja.. 😘😘

Injection plg skt yg sy prnh dpt.. sakit de mcm jarum tu ikot msk dlm urat saraf.. igtkn kena sekali je, rupanya 2x.. 😌

sy pernah mase 32 mggu. memang sakit and czer lepas tu. 37 minggu. alhamdulillah skrg dorg dh 4 tahun.

sy bru kne last 2w...kandungan bru 31w masa tu..sakit dia smpai mnangis dibuatnya 😭...

Saya japgi kena 2nd dose.semalam kena 1st dose shacking kjap sebab sakit yakmat😭

Pernah kena bersalin 32w ank kembar.. 4kali kena cocok.. Sakit tu xboleh nk ckap...

3y ago

hi awak kene 4kali dos tu masa week ke berapa?

Orang cakap rasa panas and macam batu masuk kat tempat cucuk tu .

5y ago

Oh ye ke . Okay

apa function cucuk dexa ye? nk bg cept bersalin ke?

5y ago

Kan.. Sakit sgt2.. Baby sis lahir minggu keberapa? Biasa klu baby pramatang mmg kene cucuk 2x.. Tp sy sempat 1x sbb baby dh keluar..

Saya kena masa 30minggu. Aduhh sakit nyaa..

Pernah, msa ngndung kembar 9taun lpas