39weeks

Sapa mommy2 kat sini sma dgn sy 39 minggu tp still xde tnda2 nak bersalin?

12 Balas

Nnt time dh bleeding baru rasa contraction dia, dulu sy pun mcm tu, prg klinik pgi2 due date xde rasa sakit/ tanda2 pun, bila nk amik air kencing ade darah pastu jmp doc , doc kata tggu lbh krg smggu tp xsmpi smggu,mlm tu bru rasa contraction dia , mula2 boleh tahan dh msuk tgh mlm tu makin kuat smpi lh pcah air ktuban , sikit pun xbagi can bertubi2 dia bagi sakit😂😂😂

Sye pun 39week 5days tk de kluar tanda.. Cme sakit d bawah.. Normal ke atau nk bersalin da?? Haritu jumaat 6.9.2019 pergi hospital bukaan da 2cm tpi doc bgi blik dulu.. Sampai skrg nii tk de kluar tanda lg ..knp erkk... Alhamdulillah baby masih aktif..

5y ago

Xsakit pon... Skit cntraction tu je la... 😅

Sy dlu wktu wktu nak bersalin anak first 39weeks lgsung xda tanda2. 39weeks 3day baru turun tanda ketuban bocor dan terus ke hsptal. 39weeks 5day baru bersalin.

Me.hari ni genap 39w.. tp satu tanda pun takda😂😂....dah byk berjalan jalan itik tp baby xready lgi kot...xpalahh asalkan semua selamat.doakan sy yaaa

5y ago

Sme lh sis..hr nie pn genap 39w..

sy br 38w pn msh xde tanda2 lg..baby sronok lg dok dlm perut..hihi.. sy doakn sis dprmudhkn smua urusan..aamiin..😊

5y ago

Amin sis..smoga sma jgak..dpermudahkan sgalanya..

Aktif skit. Bykkn berjalan. Bersenam. Baby seronok dlm perut tu.

Sye bru 38w 4day,tp dh kuor tnda lendir coklat.. Tp xrse skit lg😅

5y ago

Sye dh g blh blik, sbb xde rse skit n jln pn bru 2cm😊

Saya 39weeks... Bby masih ok lagi didlam perut..huhu Xdk tnda2 lagi

Stay strong sis.. may the journey will be ease up for you

Me😓....39week3day,, xde pon trun tnda, risau jgk tp bby aktif

5y ago

Kan..doakan semoga permudahkan..