39 minggu 3 hari

Nak tnye pengalaman mommy2..ade tak mommy2 kat sini selama pregnant xde rasa sakit2 tnda bersalin..tup2 esoknya sakit terus bersalin..

2 Balas

Saya tak pernah sakit , tak de alahan langsung , kaki pun tak bengkak , tak macam orang mengandung lah senang cerita . Masuk 38 minggu 2 hari , pukul 3 pagi start contraction biasa , pukul 10 malam start constraction kuat sampai nak duduk pun dah tak selesa , alhamdulillah baby keluar pukul 2.30 pagi tu

Sayee