39Weeks

Hari ni genap 39 weeks.. Tp xde tnda2 pon lgi.. Mengeras xde, contraction xde, lendir kluar putih je..Check up mnggu lpas, berat baby 3.3kg dah.. Hri2 sy naik trun tngga tingkat 5.. Sbb rmah tngkat 5.. & sy bnyk berjalan.. Smoga sgala urusan sy dprmudahkan.. Rsau overdue? #1stbaby

2 Balas

Sama la mcm saya pon dah 39w1d. Duk cek jugak x d3 lendir darah. Ada rasa sakit mcm senggugut je tp x kuat pon. Sat dia sakit sat dia hilang. Konfius itu ke sakit contraction? Baby first juga

4y ago

Kan kan.. Hri2 cek xde pon lendir.. Kcewa klau xde.. Haha.. Yeke.. Sy rsa tu cntrction palsu tu..

amiiinn semoga urusan sis dipermudahkannn😊

4y ago

sama sama😍