Harini 39 3 hari dh try mcm2 still xda rasa tanda nk bersalin....huhu ada ka sma due dgn sya 3.2..

10 Balas

saya pun 3/2 still xde tanda apa2 lagi..tpi dah seminggu keluar lendir putih telur bercampur putih susu..bukan kental tpi lendir macam putih telur..tpi still xde rasa apa2 lendir cmpur darah pun takde..ramai yg tnya xbersalin lgi ke..aduiiii stress jugk kekadang..first mom

2y ago

ooo sis keluar lendir jugk ? dh berapa hri

kita sama due, 3/2 jugak tapi masih belum ada tanda nak bersalin lagi. macam ii dh buat. orang keliling pulak asyik tanya bila nak besalin. ui, strees wo.

2y ago

aamiin. 🥹

Mgkin masanya kita betul ikhlas redha rasa sakit tu mgkin baru baby kluar ..Sy pun ada rasa2 takut dekat2 due bersalin..😭

saya due 5.2 ni .sama mcm sis langsung xda tanda🤭 hari2 bawa bby beckp hrp2 sebelum due nak laa bby kita keluar 😇

sama la sya pun xda tanya lagi cuma mengeras kat perut je sakit pinggang ke pecah air ketuban ke turun darah ke xda

sama la kita..sy pn msh mnunggu bila nk kluar bby ni.letih bwk bdn.ank ke 7 tp yg pling lmbt kluar..due pn 3.2

2y ago

Semoga d permudahkn ya kak..Sy due 17/2 lagi 2minggu

Due saya 4hb2 tp belum ada tanda tanda nk bersalin 😂 maybe anak nk feb sama bulan bday saya kot haha.

2y ago

sama la baby nak sma bday dgn ibu nya😘😍

sya due 4/2 blom ada tnda2 lgi nk bersalin,risau nnti kena bersalin pksa klau terlebih due date

sma dgn sya tak ada apa tanda2 lagi nk bersalin...harap d permudahkan sgala urusan kita nty🤲

2y ago

Smoga d permudahkn dearrr

semoga dipermudahkan urusan Kita semua untuk bersalin