emosi marah

Sapa kt sini MCM Sye asyik nk marah je...lagi2 suami...xboleh ckp salah sikit...mng Sye nk melenting je...tapi bila dh nk tido rasa MCM berdosanye...??...lagi satu kenalan Sye semua kalau pregnant suka duduk rumah rehat ,tido...tapi Sye xboleh lah...Sye rasa duduk rumah tu MCM suatu benda yg sgt membosankan...xthu nk buat ape ...selalu gaduh Sebb suami xbawak jalan ....ada ke yg sama MCM ni...??..MCM mana uolss handle ye...

2 Balas

bila tahap mls melmpau mmg nk duk rumah je tpi klau da asik perap rumh je mmg bole bwk gado juga dgn cik husband . lg2 nk dokat2 brsalin ni lg giat mcm2 nk mtk kt suami . mne xny nt pntg lg la xbole kemne ap sgale . nk tnggu abis ontg pon xbole nk kemne sbb bby bru2 lg dgn dunia luar rahim . sy ank da nk msok 3org lg la meroyan tu ni kt suami . sbb nt nk prgi mne2 bwk ank2 semua kecik2 lg mmg letih . n trus mood down nk kelua . serius . 2jw pon dh peluh2 1vdn apth nt tmbh lg sorg . uhuhu redho jela

5y ago

ahaha pembwkn sis . mmg bile preggy ni bile da biase dgn keje same je naik bosan . lps tu klau bole xnk kelua dgn org lain mmg nk dgn suami gak . ahaha

Hormon sis. Memang mcm tu. Sama mcm saya dulu. Selalu ajak suami keluar nak ambil angin katanya hahaha

5y ago

Tulah...nsb dpt suami penybr...😅😅