lepas pantang

Sallam mommy semua,maaf kalau pertanyaam saya kurang sopan sikit,seeloknya kapan boleh berhungan lagi dg suami selepas bersalin yah.saya dah habis nifas .baby dah 2 bulan dah,suami ajak berhubungan,tp saya tolak sbb saya masih takut rasa sakit lagi,mmg suami tak paksa cuma saya rasa bersalah je,saya takut lagi nak brhubungan ,luka jahitan dah ok,tp masih risau je hehehe .. Saya bersalin normal dan blm datang bulan lagi dalam masa lepas nifas ari tu dan blm ambil mana mana perncang lagi.

1 Balas

Klu rasa dah bersedia boleh je bersama. Yang penting kne beritahu suami. Cakap elok2. Insyallah suami paham. Ada orang smpi 100 harii. Ikot pada kemampuan dan keyakinan diri dan kesediaan badan tu.