Luka jahitan

Hi mommy semua . Saya nak tanya , saya baru lepas bersalin dan dah habis pantang , harini dh hari ke 50 . Luka saya masih belum sembuh sepenuhnya , ada rasa pedih lagi . Suami cek dah cantum . Cuma belum kering . Saya hari2 mmg basuh bersih , lap pakai tisu kering2 , normal ke kalau masih belum sembuh ? Sbb dh lama dh , org lain kejap je dh sembuh 😌 saya nk sentuh pun takut je . Ada tk yg sama mcm saya ? Saya risau 😖 berapa lama eh paling lama untuk sembuh luka jahitan bawahh tu ? Sbb jahitan saya banyak 😕#firstbaby

1 Balas

Alamak awak, pergi check doctor cepat. Saya punya dulu before 44 hari pantang dah pulih. Kesian awak, saya doakan yang terbaik