breastfeeding

salam...sy stress bila susu bdn kurang..mnum milk booster..susu ad la jgk..hbis je milk booster susu bdn kurang sgt2..ap sy nk buat..mommy2..tlg sy..ksian ank sy..

9 Balas

sis, minum susu kambing dherbs 2 in 1 tuu, paket warna biru putih.. inn sha allah susu akn bnyk, plus minum susu kurma jgk, amalkan minum susu bnyk at least 3x sehari bgi yg kurang susu badan

5y ago

sy skrg mnum susu krma farm fresh tu sis..ngn mnum horlick..