kandungan 7 minggu

Salam..sy nk tanya...sy ad pergi scan kt hkl mggu lepas..then doc ckp ad kantung n janin...cuma sy nk kepastian dri mumy...utk kandungan 7 mggu janin n kantung mmg nmpak cmni ke..mnx tolong share utk mumy yg ad pengalaman..tq?

kandungan 7 minggu
1 Balas

Wasalam. Yes mommy mmg mcm ni

4y ago

Hi sis..mcmmna dngn kandungan sis?sbb saya scan sama dngn mcm sis..janin size normal tapi kantung nampak kecik.doc xckp apa.tapi sya nmpak muka dia berubah..dia sruh repeat scan lagi 2mnggu.tu je. Dan doc ckp jangan berharap apa2.sya pelik juga masa tu.tapi sya lupa nak tanya kenapa sbb excited 1st time nampak heartbeat baby