8weeks

Salam..sy nk tanya mumy,sy da preggy 8 mggu...gmba scan yg sy bg tu time 7 mggu..normal ke scan gmba kantung dn baby cmtu?..atau pn tu kira kandungan luar rahim...?kalau kandungan luar rahim utk 7 mggu..scan akan nmpak cm mne eh...sbb hri tu sy ad bleeding skali je..x sakit pn..then pegi hkl doc amek darah banyak kali utk cek..baru2 ni result klua bacaan tggi..kemungkinan besar luar rahim..sy komfius skang ni..mne2 mumy yg penah ad pengalaman bole kongsi x...tq

8weeks
1 Balas

sy tak penah . tp kwn sy penah . doc kata luar rahim . scan lagi skli . rupa nya elok je

1y ago

kalau luar rahim xkan nampak kalo scan ikut atas... itu kan gambar kantung dlm rahim... jgn fikir bukan2.... selagi doc ckp oke.. in shaa Allah oke... keep pray ! 🥰