Barang baby

Salam/hi.. Sy due end of may,skrg satu brg pn xbeli lg.blh mommies smua suggest..kt mne sy blh shopping brg bby...dah rse stress tkut pkp smbung lg?

38 Balas

Lebih baik sis prgi pasaraya je.. Sis masuk sorg2.. Time skrng nie beli online pon tkot brng tk smpi nti.. Pe giant ke tesco je..

Sy pun x beli apa lagi.. Due bulan 7.. Smlm usha kt shopee.. Ada yg murah n lawa..tapi byk dh sold out.. Nntla nk usha2 lain...

5y ago

Btul..byk nb punye brg sold out..stgh butik lak..hny layan yg essential je dlu skrg ni..mcm pampers n susu..

Beli online je time pkp ni..sy beli kt shopee,3 hri dh smpai brg nye..tp kne tgok jugk seller tu boleh pos cepat ke x..

sy pun due bulan 5 ni .. nasib masa 5 bulan dah start beli sikit² .. skrang tinggal barang untk pantang ja tak beli lagi

Sye beli kat shopee je sis, murah2 sume lawa2 design dia , dekat instagram pun ade jual jugak. Jgn stress2 ye.

saya suami beli kat tesco. sedih juga sbb tk dpt nk pilih sendiri. kalau beli kat shopee takut brg tk smpai2

5y ago

Kr shopee kene btul2 menyelam lar skrg ni..kene chat seller dlu..ade stgh lps pkp bru hntr..

Sy pun beli barang2 baby kat Shopee sekarang. Beli yang penting2 dulu.

Sy order je kat lazada&shoppe 9hb order td brg2 baby sampi laju jg 3hr je...

Kedai baby buka lah sis, sya slalu beli kt kedai baby

Beli on9 sis..sy beli kt shopee je..da tpksa