Pantang + Berurut

Salam.. Sini ada tak mommys dari Pulau Pinang / SPU. Ada tak kenal atau tahu, individu yang boleh datang mengurut atau tlg jaga masa pantang.. Nak ikat bengkung, berurut, semua aktiviti masa pantang laaa... Ada tak? Rasa ada ja orang buat service mcm nie kan.. cuma tak tahu pulak dipanggil apa.. Tq

1 Balas

Sis dh try search dkt ig or fb .. kekdg byk dkt sana dorg buat iklan servis mcmni tuk bepantang .. confinement lady ..yg blh dtg ke rumah 😉✌