Set Berpantang

Tumpang tanya... Boleh share sikit set pantang apa yang mummy pakai? Dan set pantang mcm jamu2 wajib ke? Kalau bengkung, tungku dan berurut shj boleh x?

1 Balas

cuba set nona rogay... berbengkung tungku urut sume tu wajib sis...bg yg besalin normal.. kalo ceaser tngu baik perut dulu boleh laa berurut.. utk buang angin ape sume...

4y ago

jamu nak mkn boleh.. tp tgk keadaan anak yee.. tkut efek kuning.. minyak2 tu.. kalo ade minyak panas lain.. dh ok.. nak beli pon ok.. boleh pakai... tp utk luka.. sye sarankan pakai ubat yg hospital bekalkan... insyaAllah mudah baik...