overdue

Salam.sepatutnya saya kena serah diri ke hospital hari ni (7/11/2019) mungkin kerana pernah ada kes baby saya kurang gerak, tapi saya tak ke hospital hari ni. Saya cuma risau akan di eksperimenkan di hospital jika menyerah diri sebelum sakit dan keluar tanda. Persoalan saya : bila harus perginke hospital jika sakit dan tanda masih belum ada? Hari ini 39w 6d.terima kasih

1 Balas

Sy pun dlu overdue 2hari sbb xda tanda lg, lpas kluar lendir putih + darah.. Perut kerap sakit trus g hospital 😊