Overdue 40w

Mom , sy dah overdue 40w , bila doc akan bg surat serah diri ye ? Xda sakit n turun tanda lgsg . Tp mom risau n xlarat dah . Mlm2 baby kurang gerak buat sy risau . Due 11/3/2024

6 Balas

sy due 9/3 & bersalin 40w 1d. kelmarin selamat deliver. memula doc bagi serah diri dlm masa 5hari. rupanya leaking 2 hari tp sy ingat lendir biasa tapi rupanya tuu air ketuban 😭 baby warded sy dh boleh discharge. jadi please alert kalau ii ada lendir jernih mcm air takut ii tuu air ketuban. & masa tuu baby mmg kurang gerak tp bila dikocok dia bergerak cuma dia kurang ketuban jadi dia kurang bergerak. semoga dipermudahkan segala urusan mommies mommies semua 🥰❤️

2mo ago

kalau cek dekat kk bgitahu nurse takut ii itu air ketuban. sy pergi pac memula sebab ada lendir mcm air tp memula hospital kata bukan lepas 2 hari dduk rmh lendir mcm air tuu makin byk keluar rupanya tuu air ketuban. sy tak alert sbb sy ingat tuu lendiri biase 😅 kalau risau ape ii pergi je PAC dia tak marah pun kalau takde ape ii dia suh balik kalau tuu betul air ketuban boleh kita dipantau awal awal

Normal ke kalau anak ke 3 tp overdue . Igt anak first je akan overdue . Anak first and 2nd semua 38w dah bersalin . Nie paling lama takut

sama due kita sis.. 11/3/24.. sy bklinik d klinik swasta.. td dr temujanji doc dah bg surat serah diri.. esok kena g hospital..

sama 11/3. pergi checkup harini doktor scan macam biasa. surat untuk serah diri ke hospital cukup seminggu kalau baby tak keluar

sy dapat masa checkup kt kk. ngam2 40w kena mai klinik. dktr akn scan check air ketuban dan issue surat serah diri.

Sis dah bersalin ke?

2mo ago

Belum sis . Jumaat nie baru checkup lagi . Masa tuu dah 40w 3days rasanya nnt