Serah Diri?

Esok ngam 39w. Tapi takda tanda lagi. Misal kata sampai 40w takda tanda kena terus ke hospital ke walaupun takda tarikh serah diri?

5 Balas

saya pun sama, sekarang dah 39W 5D..tapi xde tanda baby nk keluar..tunggu minggu depan jugak..tarikh serah diri..

4y ago

Sy ni lansung takda tarikh serah diri. Kawan sy doctor. Katanya ngam 40w takda tanda pegi je hospital utk check jalan

Rajin Selusuh dgn suami sis,niat kt hati semoga terbuka jalan utk senang brsalin..

4y ago

Saya org kampung,org2 tua kata selusuh dgn suami..style dorgkn kalau nk bagi tips xtgk Kiri kanan,tapi berlapik ..xde la malu..jdi dh terikut 🤭

kite pon same mggu depan due date tapi takde tandaa lagi . redo jela kalau kene serah diri .

4y ago

barangkali baby seronokk lagii dok dalam 😂 takpela sis doa jee pujuk pujuk baby , kitee pon da tak larat nak pujuk baby 😂

Last checkup nanti nurse akn bg tarikh utk g spital kalau xbsalin jgk

4y ago

Takda.. Sy punya takda. Thats why tanya.

Saye dah 40w 1 day. Belum ade tanda2 lagi 😅

4y ago

Lg dah due. Bila serah diri puan?