siapa ada pengalaman?

Salam...selamat pagi semua, saya nak bertanya dalam ni ada tak yang gdm on insulin + asthma masa pregnant? . Saya memang ada diabetes sebelum pregnant lagi. Anak first emergency czer sebab saya demam panas, march 2018. Sekarang tengah pregnant 30w6d. . Pertanyaan saya dengan jarak kehamilan saya ni memang tidak ada potensi ke untuk saya bersalin secara normal? Boleh mommy² share pengalaman. Tqia ya mommy semua

2 Balas

Boleh juga.... Klo lebih 2 thun boleh normal klo sis tiada masalah lain selain diatas...