siapa ada pengalaman?

Salam...selamat pagi semua, saya nak bertanya dalam ni ada tak yang gdm on insulin + asthma masa pregnant? . Saya memang ada diabetes sebelum pregnant lagi. Anak first emergency czer sebab saya demam panas, march 2018. Sekarang tengah pregnant 30w6d. . Pertanyaan saya dengan jarak kehamilan saya ni memang tidak ada potensi ke untuk saya bersalin secara normal? Boleh mommy² share pengalaman. Tqia ya mommy semua

2 Balas

Sy ms hamil ank sulung... Sy ongdm insulin.. Asthma age... Lpas tu sy masuk ward awal bersalin paksa.. 38minggu genap sy masuk ward... 3 hari duk ward bersalin tp sczer sbb jalam xbuka... Sis biasa nya klo ada masalah diatas pon dokter akn bg peluang bersalin normal.. Mcm sy dokter bg peluang normal tp xda rezeki sy normal kena lh sczer, klo sis xboleh normal baru sczer...

Boleh juga.... Klo lebih 2 thun boleh normal klo sis tiada masalah lain selain diatas...