beranak swasta

salam..nk tanya beranak swasta berapa yer kos die..n suami bley masuk x musim pkp ni

8 Balas

Pantai bangsar normal 5 plus. Czer 11k. Standby dalam 20k incase emergency czer and husband x boleh masuk dlm o.t

4y ago

Alamak terdelete plk sapa tanpanama tu . I check dengan dr raman kt fmgc jaya one dan deliver kat pantai sbb dia guna facilities sana. Ramai patients dia so datang awal pagi la sebab first come first serve