beranak swasta

salam..nk tanya beranak swasta berapa yer kos die..n suami bley masuk x musim pkp ni

8 Balas

Sy smlm survey skrg KPJ Tawakkal ada promo RM2020 4 bedded, KPJ Ampang Puteri RM3000, Al-Islam sekitar RM3000 jg, Gleneagles sekitar RM10K, HUKM dlm 4K-6K... tp nk lbh kepastian hubungi depa. Price atas ni yg biasa ja, beranak normal, sharing room.

sy survey byk hosp swasta and kerajaan, tp stakat ni swasta je yg bg husband masuk LR - tu pun kena prove diri negative. kerajaan semua tk bg husband masuk LR - jaga kt wad pun tk boleh..😕

Sy kena around 13k. Sbb unexpected kena emergency czer pastu sbb bilik sharing penuh dia bg bilik single. Haa melambung2 kos dia haha. Better prepare la sebanyak mungkin.

Pantai bangsar normal 5 plus. Czer 11k. Standby dalam 20k incase emergency czer and husband x boleh masuk dlm o.t

4y ago

Alamak terdelete plk sapa tanpanama tu . I check dengan dr raman kt fmgc jaya one dan deliver kat pantai sbb dia guna facilities sana. Ramai patients dia so datang awal pagi la sebab first come first serve

Depends pada hospital. Sebab tiap2 hospital lain2 pakej yg ditawarkan. Kena rajin survey.

Saya pun bersalin kat swasta klw tak salah dlm rm3k atau rm4k bersalin normal area jb

Saya bersalin swasta dekat ipoh dalam 3k bersalin normal.

Nk bersalin swasta sedia duit dlam 10k je sis😉