salam..sy nk tnya.bila kita buat buku pink dkt klinik swasta..adakah kita bley beranak dkt hosp gov

# ingintahu

6 Balas

Boleh jer tapi bila dah nak masuk 7 bulan tu boleh g kk.. Bagitahu nak bersalin dekat gov.. Kalau nurse tanya kenapa bukak buku pink private, jawab jer tak boleh datang app ikut waktu kk sebab kerja.. Dekat tempat sy nak bersalin gov, nurse suruh isi borang untuk bersalin hospital gov.. Cuba tanya prosedur hospital tempat awk..

boleh. sy ada kol and confirmkn.. sy x guna buku pink gov lgsung, dari awal guna buku dri kpj je.

Boleh je anak say semua checkup swasta lahir gov sebb saya kerja dan masa tu x menentu memang kena swasta

boleh. nti call dan buat appointment dkt hosp gv

jika dah emergency hosp mana pun perlu terima

boleh je.