Ada darah merah segar

Salam....nak tanya.saya sekarang termasuk harini dah masuh 8 week 3 day.tadi buang air kecik.nmpk darah segar.normal ke?sye buat urin test masih positif?

10 Balas

Sis . Kena pergi hospital . Sy dari awal preggy mmg bleeding . Baru2 ni 20june sy warded . Darah mengalir sampai ke lantai . Alhamdulillah baby selamat dan kuat . Apa apa mesti refer hospital . Buku pink sy pon sticker merah . Disebabkan pv bleeding ni laa 😅

5y ago

InshaaAllah Mimie..sy hari2 bleeding. Smlm lepas solat asar sy bleeding abis kena kain telekung tu..terkejut bukan kepalang.. pakai pantiliner penuh atas pantiliner .. Allah je tahu perasaan.. alhamdulillah scan ok je baby gerak2.. skrg Mimie early phase baby baru nk menempel /implementation d dinding rahim..that's why bleeding sket..as long as coklat tu normal syg ;)