Normal kah?

Hi,kandungan sye dah 39 minggu 5 hari. pagi ni sye keluar lendir putih campur coklat . lepas 20 minit rasa macam period keluar darah merah segar kuantiti seperti period sedikit . and after 30minit keluar lagi darah merah segar tu. tapi belum ada sakit kontraksi . normal ke ?

1 Balas

Hi mommy. Dh keluar tanda tu. Blh pergi hospital dh. Sy dulu lps keluar darah pukul 6am, pastu sy pi jalan ikea. 😂 Mmg tak sakit... Tp petang lepas lunch sy pergi admit.. Ms 4pm kat hospital baru rs sakit. Esk pagi 6am baru bersalin.

5y ago

ok lebih kurang sama la pengalaman awak dengan sye . Thanks awak 😘