pendarahan

saya dh buat urine test di klinik swasta dan klinik kerajaan ..positif hamil ..last period 26/8/2022..pagi ni masa buang air kecil kuar darah mcm tu.. bahaya x ni

pendarahan
2 Balas

dh g klinik..scan dh nmpk denyutan jantung baby.doc suruh bedrest..kalau bleeding byk terus rujuk kecemasan di hospital..

1y ago

Amiiin...Insya Allah..terima kasih bg semangat..saya dlm.proses berpantang..Allah nak bg yg lebih baik pada saya nanti

terus ke hosp