mengidam tiba tiba

salam..maaf ni luar tajuk sikit..malam ni tiba2 nak mkn mee goreng mamak..suruh suami belikan..lepastu suami cakap mcm sentap sikit..tiba2 keluar air mata...mungkin sbb gaji belum masuk...tapi teringin sangat nak mkn..sebelum ni mmng tak minta apa2..mlm ni ja mngada2..25weeks da..Alhamdulillah...

2 Balas

Normal tu hehe. Sy pun kdg teringin nak makan char kuew tiau bukan mamak style pukul 12 mlm. Mmg takdelah 😂 Ada craving yg blh xlayan, ada yg sampai menangis jgk la. Tp Insyaallah, fikir rezeki. Craving tu kalau ada rezeki mesti dpt jgk kan. Insyaallah suami puan tetap cuba yg terbaik, bila kita pregnant ni, bukan kita je experience perubahan tp suami pun rasa yg sama. 😊

4y ago

Hehe

Normal sis. Tiba2 datang ngidam tu, smpai boleh nangis. Padahal sebelum2 ni relaks je tak pernah mintak ape pun. Bersabar je la mampu 😅