baby Jaundice

Salam.ibu2.. nak tanya..ibu2 taw x susu formula apa yang boleh turunkan kuning baby dengan cepat.. sbb nya tinggi sgt kuning anak?

2 Balas

Wslm.. susu kena try and error ikut kesesuaian bdn bby.. ada yg bby lain okay je minum tp bby kita xnk.. kalau ada susu bdn, usahakan spya susu bdn byk & susukan bdn shj 1-2jam sekali..

Ank sy dlu kuning.. sy bg anggur hitam... sis titik anggur hitam tu kt mlut dy... cpt la kning bby trun...