siapa anak dia pernah kena prolong jaundice?dan macam mana nak turunkan kuning baby dgn cepat

prolong jaundice

2 Balas

Cuba mandikan dengan air cap badak..lepastu sapu alovera dekat seluruh badan dia masa waktu tghari camtu..x payah pakaikan baju ..just bedung saja untuk keluarkan haba dari badan dia

ibu elak makan jamu, herba, halia, serai Kunyit. banyakkan makan anggur hijau, makan sup ayam + bawang putih. kerapkan Susu baby.