berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

TERIMA KASIH SEMUA YG KOMEN.....ALHAMDULILLAH SY AD KAWAN2 YG BAIK N SUDI KONGSI ILMU DGN SY....SEMOGA URUSAN KITE SMUA DIPERMUDAHKAN ALLAH...AAMIINN...