berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

Okay je sis. Saya pun beli kt shopee besaq 75cm x 75 cm. Nurse minta okay je muat anak saya 😅 lg lah bersalin jam 4.30am. Sejuk gk pg tu lepas hujan.

4y ago

Saya anak first juga, alhamdulillah semua baikbaik aja. Saya pun beli shopee je. Tuu pun beli sesikit sebelum bersalin kan nak beli skali semua tkmmpulah 😂 semoga dipermudahkan segala urusan sis untuk bersalin 😉.