berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

sy beli ni jgk tgk mcm kecik je..sy beli tambah yg len..yg besar pulak..tp bwk gi hosp nnt yg besar tu jela kot..ni pakai kt uma jela..

4y ago

btul la...sy pun nti nk beli jugak yg lain 2helai ke..utk spital je..