berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

Sy guna je sis msa dkt ward .. doktor n nurse siap ckp cantik and tanya mane beli ??

4y ago

kan comel2 je..suai utk baby yg lahir comel3 je...sy beli yg gmbor landak tu byk??sbb comel...lgipun sy tgk kain die selsa,sejuk....tu yg sy beli lgi...kwn sy dok bebel tkblh pakai yg ni nti misi mrah.