berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

Sya pun ada beli macam ni juga kat online shoppe.. Macam mana kalau tak boleh guna ya risau jugak. Nak beli kat kedai dh tak larat mau jalan jauh dh 37minggu..

4y ago

btul la..lgioun skrg pkp...nk g kdai baby..dirog kbygkanye tk bg masuk kedai..kite ckp aje nk ape..nti diorg pilhkn...sy sndiri tk lrat dah...tp td smua komen2 ckp boleh guna...