berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

Lucunya..xde masa misi hosp nk marah. Apa hak dia nk arah ibu beli itu ini kt ank? Sy pkai je bedung bby dlu pkai jenis ni jugak. Cun je bedung xde lebih² kain. Ni size 100x120 ok lg...sy ada 200x250, pun xbwk aih pi hosp. Kwn hg tu jeles kot🙄😅

4y ago

itula...rata2 kwn fb smua ckp blh..dlm group Ni pun mjoriti smua ckp boleh...asalkan beso..selesa kire ok la kan....kwn sy tu die bduit..jd brg2 anak die smua branded..bile kite beli murah mcm ni kt shopee..die ckp yg sy beli ni tkley pakai..nti misi mrah..die ckp rugi je bli mcm ni..kcik ati gak...sdgkan sy mse beli tgk juga kt fb n dlm group ni blh je pakai bedung jnis ni...die suruh kite beli yg mcm die yg mahal2 bjnma...awk bduit lain la jugak...kite ni klo blh smua nk baru n mahal utk anak2..tp kne la ikut bajet jugak kan...die dtg uma.sy nk tgk brg3 baby sy beli..die sindir3 n ckp ni tkley itu tkley..serabut jugak...last2 sy ckp an dei..tkpela..nti sy gunting kain batik aje klo smua tkley....