Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

chill sis. ada sebab Allah belum kasi rezeki tu. honeymoon puas². nanti dah dikurnia rezeki anak, takde masa pulak dengan suami. stress pasal anak pulak. lepas kawen selalunya hormon akan berubah. after 2yrs if belum rezeki anak check lah doctor suami isteri ye. ☺️🫰