Period tk teratur

Hai mommies. Ada tak mommies dlm ni lepas bersalin period jadi tak teratur. Before preggy normal je cantik. After dh beranak dh period jadi tak teratur. Sampai almost 1 bulan tk dtg. Bila test negetif. Huhu #mommybuntu

1 Balas

Biasa tu mommy. Terutama bila breastfeeding baby. Kakak ipar saya sampai anak dia umur 8 bulan, dia still tak datang period. Kawan saya pun macam tu. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Oh yeke, kalau mcm tu better mommy pergi check di klinik. Kita cuma nak pastikan takde sakit apa2. Semoga tiada apa2 yg serious ye. Aamiin 🤲🏻