Isteri belum hamil

Isteri belum hamil dah 2 tahun khawin

2 Balas

saya pun mcm tu jg dgn suami dah kawin 2 tahun lebih tp alhamdulillah setelah jumpa doc cek hormon suami isteri dan diberi ubat , buat rawatan kampung berurut perut isteri . inshallah ada rezeki cuma jgn terlampau push isteri supaya ada anak . rezeki tuhan yg bagi . kita kena redha dan cari ikhtiar la . semoga dipermudahkan ya utk dapat baby

pergi klinik utk check suami isteri...dalaman bdan kite xsame..lps jmpe dr bru tahu mslh ape2. jgn malu atau takut nk jumpe pakar.