kuning

Salam tumpang tnya bby sya dh usia 11hri tapi kuning makin naik ada spa2 bg ubat apa2 x nk bg turun kuning...sbb dh mcn2 dh buat bg susu tin xjln bg mandy dgn mcn2 ubt xjln ga..wad msok dkt 4 kali dh blik umh sehri esok g kelinik kena bwk lak g hospital...mintak tunjuk ajar bby sulong...skg kuning 14...

17 Balas

Awak bnyakkn makan epal hijau .. alhmdulillah anak saya tak smpai seminggu kuning , baby first jugakk .. saya bnyak mkn epal hijau je