Sy bru brslin 12hari..ank kena kuning..tmpt czer sy trbuka jd trpksa g kk dressing hari²..huhu pastu

sy ade bgkak susu puas dah tuam tp xjln jgak..bby xnk nyusu direct jd sy kne pam n bg dlm botol..cmne nk bg hilangkn bgkak susu dan cepatkan sembuh luka czer??#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

mkn suplemant vit c n zinc..insya Allah luka cpt sembuh.... pstu untk susu..cuba ambk berus ggi..buat stiap kli mndi yaaa...try berus pd puting secara lmbut..tkut lubg pd puting to tersumbat

cuba try urut² breast tu dulu. sambil urut tu , boleh perah susu guna tangan , tadah dgn botol . bila dah kurang sikit bengkak tu , sambung pam . pam stiap 3 jam