kuning

Salam tumpang tnya bby sya dh usia 11hri tapi kuning makin naik ada spa2 bg ubat apa2 x nk bg turun kuning...sbb dh mcn2 dh buat bg susu tin xjln bg mandy dgn mcn2 ubt xjln ga..wad msok dkt 4 kali dh blik umh sehri esok g kelinik kena bwk lak g hospital...mintak tunjuk ajar bby sulong...skg kuning 14...

17 Balas

Bagi susu ibu lebih kerap..and ibu kena tahan mulut mkan yg bergoreng.hanya makan sup..orang bilang sup terjun..😅😅sayur+ikan masak dengar air ja..tambah garam..jangan letak apa2 seperti halia

4y ago

Eya..sekarang 14hari baby girl sya..cek kuning tinggal 85..doktor da off .