drah lepas brnak

Salam sya nk tnya sya berslin 4/8ary tue.. Sya punya drh priod tue xabs lagi lah.. Xde apa2 kew..

8 Balas

Darah nifas akn hbis lambat.. boleh smpai 1bulan lebih.. spjg brpntang dan ada yg 2mggu ja hbs dah.. itu bukan drah period ya.. 😅 bila drah nifas ni kering.. after 2weeks akn dtg lg drah stau lgiiii lama smpai bulan2 klu breastfeed baby.. itu drah period.. 😌

darah nifas maxsimum 2bulan dri hari pertama kita bersalin.. klo lebih 2 bulan itu bukan darah nifas atau period tp darah peyakit... bl dh berhenti darah nifas..lpastu kuar darah.. itu baru dipanggil darah period.

Darah nifas bukan period. Normal je. Plg lama mmg sampai 40hari

Tu darah nifas sis.. darah nifas dengan darah priod lain..

Darah nifas boleh keluar smpai 60 hari

Drh nifas mommy biasanya smpai 2 bulan...

Darah nifas up to 2bulan sis

Hmmmmm.......