Batuk

Hye moms nk tnye nie ade x cnie yg batuk , sya alami batuk b'kahak ade x ubt yg sesuai n cpt bkesan utk ibu hamil , batuk sya truk smpai skit prut sya bila batuk ,baby kat dlm prut xpape kew tue ya rsau sya .. #37week 5days

1 Balas

Bab ubatan nie kena g klinik sis, xleh mkm ubat sembarangan..

5y ago

Bykkn minum air suam.. perah sikit limau nipis / lemon kt dlm air.. elakkan air sejuk.. pastikan minim cukup air spya bdn x panas..