Letgo Breastpump Halford

Salam Ibu² Sya Ada Nk Letgo BreastPump Preloved Punye..sya Nk Letgo Murah² jer Bru Beli Bulan 3 Tahun Nie..Sbb sya bru lepas Bersalin Hri Tue..Siap Ada warranty 2 Tahun.. Pakai bru 2x..Tue Pun sekejap sgt..Sya cuci² Terus simpan Sbb Susu Sya drop Awl..Jika ada Ibu² Yg Mencari BreastPump..Boleh Lah Hubungi sya..Mend Masih Baru Lagi..? JENAMA : BREASTPUMP HALFORD WARANTY : 2 TAHUN No Tel : ?013-8040190

Letgo Breastpump Halford
1 Balas

Berapa rm?

5y ago

Rm100 jer sis..sya beli rm189..masih bru lagi..ada warranty 2 tahun