Demam 11w

Salam. Sy sekarang 11w pregnant. Ni kali pertama sy selsema, batuk, sakit tekak, sakit badan, demam. Semalam suhu 37.5 dan dah pgy klinik. Bpm semalam 111. Dr bagi ubat batuk, selsema, sakit tekak dgn antibiotik. Harini demam makin tinggi 38.2 dan bpm masih atas 100. Sy risau sgt sebab ni 4th pregnancy selepas 3x MC. Ade cadangan ape yg sy boleh buat naturally utk cepat sembuh demam? Dan perlu ke pergi klinik/ hospital lagi? Tlg doakan sy cepat sembuh & kandungan sehat.

1 Balas

🤲🌻 banyakkan rehat dan tenang ya, makan sup2, air kosong secukupnya