Demam 33 minggu

Hi, Mommies. Minta doakan saya cepat sembuh ya dari demam panas, sakit tekak, selsema. Dah buat RTK covid result negative. Tadi scan baby heartbeat normal alhamdulillah. Risau sbb first time demam sepanjang first pregnancy ni. Harap tak effect baby😭

1 Balas

alhamdulillah tak kena covid. just demam biasa je. u kena banyakkan minum air masak tau. kalau minum air suam pun ok. lega sikit tekak tu. kalau boleh avoid minum milo atau teh+susu atau teh tarik yg kat kedai tu. sebab nanti tekak makin perit. mabe sbb habuk2 yg mendap kat bawah tu (bila air dibiar lama) .. kedadak tu, buatkan rasa tekak makin perit. makan oren, grape, vitamin C. harap u cepat sembuh..

1y ago

baik terima kasih atas nasihat sis❤️