Demam, batuk dan selsema

Dear mommies, Ada tak cara nak cepat sihat untuk sakit diatas. Saya dah demam, batuk, selsema 2 hari. Tak dapat pergi klinik sebab tutup, so pergi farmasi. Dah makan ubat yg farmasi beri tapi terasa mcm makin teruk. Ada apa2 tips untuk redakan?

2 Balas

Saya baru lega Selsema demam. Doc kata kalau makan ubat tp makin teruk, kene g semula amik darah... Try call kk tanya

x pergi klinik swasta ke? skim madani x dpt?

6mo ago

tadi baru balik dari klinik swasta. tunjukkan ubat yg farmasi beri, dia kata okay dah. saya tak dpt apa2 skim bantuan awak.