Miscarriage

salam.. sy sekadar nk berkongsi kesedihan.. sy pregnant 10w3d.. tp hari ni tbe2 ada bleeding..jd disbbkn rasa takut sy trus ke klinik..smpai shj doc trus buat scan.. then doc ckp kantung kosong ..takda heartbeat atau janin. kantung pun tak mmbulat dgn cantik..dari segi scan tgok kantung baru size 6w mcm tu.. dan doc trus ckp sy miscarriage..mmg xdpt tahan air mata time uh.. sy masih mengharapkn ada sinar harapan buat sy.. tp doc ckp kandungan xmnjadi dan suruh ke klinik kesihatan smula ..betapa hncur nyer hati ni.. kecewa.. berat betul dugaan ni.

31 Balas

sabar ya sis, sy pun mengalami nya, moga kita ada d berikan rezeki baby

Salam takziah sis. Semoga Sis tabah. InsyaAllah akan ada lagi rezeki sis 😊

moga sis terus tabah, kuat n moga ada rezeki yang lebih baik lepas ni

4y ago

amin insyallah..

Sbr sis hmm . InsyaAllah Allah Akan menggantikan dgn yg terbaik

4y ago

aminnn..insyallah

Sabar ye awk. In shaa Allah ada hikmah semua ni.

4y ago

smoga ada lg rezeki slpas ni

Takziah sis.InshAllah da rezeki lagi tu..

sabar adik.. ada hikmah atas apa yg terjadi.

4y ago

terima ksh.. amin insyallah

Salam takziah sis dan banyak bersabar.

Sabar sis, sy prnah alami jg🥺🥺

4y ago

masih mencari kekuatan diri.. lemah rasa

kantung awak bentuk mcm mana?

4y ago

sy xsure.. td pagi call kk dia suruh dtg isnin..tp cek di klinik dia kata gugur