8 minggu kandungan kosong

Salam semua.. sy nk share n ada tak yg tgh alami skrg.. last period sy 6Jan.. 15 Feb sy buat test naik 2 line.. 18 Feb sy pegi klinik scan tapi rahim kosong.. doc minta dtg repeat 2 mggu lgi.. 4 mac sy scan smula nmpk kntung tpi kosong.. ikut size kantung doc bgtau 6 weeks.. then doc mntk dtg lagi 2 mggu.. then semalam sy scan kali ke 3.. masih sama.. size kantung membesar 8 weeks tapi kosong.. doc bgtau kndungan tak menjadi.. minta sy trus pegi hospital utk cuci.. tapi sy tiada pendarahan ape2.. skrg tgh tggu appointment dari doc pakar ONG klinik.. Maaf ayat sy terabur.. skrg sy buntu samaada nk tggu lagi beberapa mggu or trus cuci..

1 Balas

go for second opinion. try klinik lain. saya first pregnant masa 6w x nampak lagi. 10w baru nampak jelas & dengar sekali heartbeat