36week++

Salam sy nk tnye sekarang sy da 36week++..sy nk tnye normal ke klu 36week ni da ssh nk jln kkdang bntot rasa berat jek mcam nk mbuang..lg 1 sy da msk 3 ari cirit birit dlm 1 hari 7x mbuang..td da pergi scan dkter kate kpala baby mamg kt bawah tp blum msk laluan lg..normal ke smue tu.. Terime ksh ats jawapan

1 Balas

Baik reffer doktor sis... Susah bjalan dn sakit Tu biasa la... Tp klau psal cirit birit Tu tak pasti pulakk