berat baby

Assalammualaikum semua...jm kta share berat bby semua dlm kandungan n nk tnye da berat kew....bby sy 20weeks berat da 445g...tp nie da msuk 26weeks blm scan lg....tggu 28 weeks bru scan....jm share...

28 Balas

Saya still normal. Lega rasanya, kalau besar dh risau. Dh la gdm. Baby berat sangat, besar sangat.. Habeh lah

saya baru scan 20w berat baby 390g..doc ckp normal berat tu dgn usia kandungan

Sy masa scan 28week berat bby 1187kg... Nnti 32 week plk scan.... Skrg 31week

36 week 4day dah msuk 2.918kg. Confirm beranak nanti 3kg atas

4y ago

Lebih kurang la kita kan

Waalaikumsalam sy 36w 4d td scan 2.5kg😊

26 weeks baby da 1kg. . normal x erk?

4y ago

huhu. .yeke sis. .sye bru lepas minum air gula minggu lepas. .result x dpt lagi. .takod gak kalau sangkut nie. .😂😅

27w 1 kg.. sy ada gdm.. Ni belum scan lagi..

Baru je scan 2hari lepas.. 33w 2.4kg😂

30weeks berat 1.4kg . Skrg da 32weeks

28w 1028g repeat scan 32w pulak 🤭